maanantai 7. joulukuuta 2009

Täällä minä makaan uppeluksissa Letkutiellä makuuvinttikamarissa.

Olen kipiä!

Kuumetta ja onho olo.

Minulla on pitkähiainen pusero, fleesehousut, villatakki, kolme peittoa ja kaksi lämpöpulloa arsenaalinani taudin kulkua vastaan.

Lämpöpullot= kaksi puolentoistalitran kevytcocispulloa täynnä tulikuumaa vettä.

Jouluradio soi taukoamatta hiljaisesti korvan juuressa (paitsi, kun tulee se JOULUAJOULUAOIKEENHYVÄÄJOULUAJOULUAJOULUAJOULUAJOUL

UAOIKEINHYVÄÄJOULU...ainkin seitsemänsataa kertaa)

Minä en nyt taida jaksaa kirjoittaa jokuseen aikaan.

Sulkeudun rakkaaseen suosioonne ja esirukouksiinne.

Terveisin Kaisa.

Jk. Tuo kortti ei ole minun piirtämäni.

Piirsin siihen vain kakkulat ja hiustupsut ja villa-angoraisen kaulahuivin.

Jk. Viestejä saa laittaa.
Pyydän että henkilökohtainen riakonini lukee ne minulle tuodessaan juotavia ja syötäviä vuoteeseeni.

5 kommenttia:

Elina Koivisto kirjoitti...

Voimia ja siunausta sekä pikaista paranemista!

Unknown kirjoitti...

Voi Kaisa, olipa hellyyttävä kuva ja jaksoit hieman humoristisesti kuvailla flunssaista oloa. Muistat juoda ja levätä hyvin, eipä sitä jaksa kuumeisena kuin maata ja nukkua paksujen peittojen alla. Jouluradiossa yleensä on soinut kauneimmat laulut vasta lähempänä joulua, mutta kipeenä ei jaksa kuunnella melkein mitään...täytyy kertoa että olen ollut höntissä kunnossa myös, lämmönnousua oli viikonlopulla ja korvat hieman tukossa, mutta otin lääkettä joka hieman helpotti ja toivon että ei tule pahemmaksi. Suojelusenkeleitä ja pikaista paranemista ;)

Terttumarja kirjoitti...

Minäkin lähetän sinulle, Kaisa, pikaisen paranemisen toiveita.
Lepää ja nuku, kerää voimia.
Ps. Joulurunosi sai kehuja, niitä tuli sähköpostin välityksellä siskoltani Pietarsaaresta.

liisabee kirjoitti...

Ou nou, varmalla sulla on kurja olo. Nyt pyörii tosi ärhäkkä flunssa ainakin meidän duunissa.Sitä ei tavallinen ihminen siasta erota. Tuli mullekkin. Huimaa, särkee, oksettaa, yskittää, tulee vähitellen parempi olo= töihin. Parin päivän päästä on ilman esivalmistelua kahta kauheempi olo samoilla ällöillä oireilla ja se saattaa kestää toista viikkoa. Toi oli siis lohdutusta, kun luulee ettei petiltään enää nouse:) Eli älä hosu mihinkään vaan pode kunnolla ja rauhassa. Taisi ne edellisessä blokissa kertomasi oireet kuitenkin olla flunssan esiesiastetta.

Oon naureskellut saamaani hyytävää palautetta: Mulla oli la-su molemmat neidot meillä. 10vee ilmoitti, että sitten ei yöllä nukuta. Syynä oli 1veen huonot unet just podetun flunssan jälkeen.
Puolen yön maissa 1vee alkoi itkeä ja 10vee tempas sen hellästi syliinsä, mistä ei tietenkään hyvää seurannut eli se heräs oikeesti. Hetken aikaa 1vee nukkui rauhassa 10veen mahan päällä, mutta sitten itku alkoi taas. Siinä vaiheessa otin 1veen syliin ja hyssytin uneen. Koko itkusessio kesti ehkä 10 minsaa. 1vee nukkui ilman tapahtumia puoli yhdeksään. Seuraavana päivänä 10vee kertoi äidilleen, että 1vee olis nukkunu muuten hyvin, mutta se pelästyi mummia. Pitänee jatkossa nukkua meikit päällä:)

Unknown kirjoitti...

Istahdin koneeni ääreen ja vilkaisin blogiasi.
Flunssasi tuntuu olevan aika sitkeää lajia.. olisiko sittenkin sitä possujuttua..
Itselläni on surullinen, haikea mutta kuitenkin toivorikas mieli.. itkeskelen nyt kun olen tällä hetkellä yksin kotona.
On ihanaa kun on ystävien verkosto,jotka jakavat ja kantavat.
Onhan meillä Jeesus!
t. Eeva